Luaj Regal Login

Play Regal konfirmon statusin e saj si një kazino ndërkombëtare në internet çdo vit. Komisioni i lojërave të fatit në Curaçao kontrollon përmbajtjen dhe, bazuar në monitorimin, rinovon licencën e shërbimeve tregtare.

Për të marrë pjesë në transaksione kundër kazinosë, ju duhet të regjistroheni dhe të hapni një hyrje në Play Regal. Do të keni akses për të vënë bast për çdo argëtim, bonuse dhe promovime, si dhe menaxhimin e llogarisë.

Si të bëheni anëtar i Play Regal: këshilla për lojtarë fillestarë

  • Pas analizimit të aktivitetit të kazinosë, merrni akses në llogari. Në UK, ju duhet të gjeni një adresë alternative në lidhjen aktuale në burime të hapura ose përmes rrjeteve sociale. Regjistrimi është i mundur vetëm nga një adresë IP.
  • Ju mund të luani me një depozitë prej 10 GBP. Për të marrë pjesë në programin e bonusit, shuma do të jetë 20 GBP.
  • Pyetësori i anëtarësimit është i njëjtë në versionet celulare dhe ato fikse. Udhëzimet se si të plotësoni pyetësorin janë të disponueshme përpara se të krijoni një profil drejtpërdrejt.
  • Kontrolloni detajet e profilit tuaj dhe ruani të dhënat tuaja të hyrjes në kompjuterin ose telefonin tuaj celular. Nëse keni ndonjë pyetje, kontaktoni ekipin mbështetës përmes bisedës ose emailit në internet.
  • Bonuset mund të aktivizohen në kabinetin tuaj personal. Zgjidhni ofertën e mirëseardhjes për tre depozitat e para dhe pranoni të merrni pjesë.
  • Përpunimi i të dhënave do të bëhet automatikisht pasi të keni nënshkruar formularin.
  • Shërbimi i sigurisë i Play Regal punon gjatë gjithë kohës. Për problemet e aksesit, email support@playregal.com.

Qasje celulare në Play Regal

Tani nuk nevojiten aplikacione për të luajtur 24/7. Thjesht identifikohuni në faqen celulare Play Regal! Shkarkimi i përmbajtjes është i menjëhershëm. Në çdo pajisje (iOS ose Android) ju do të merrni gamën e plotë të shërbimeve të operatorit.

Nuk ka kërkesa të veçanta për një telefon celular. Për punë korrekte është e nevojshme që versioni i smartphone të jetë më i lartë se 9.0, dhe iPhone – me i larte se 5.0.

Modaliteti i dritës ofrohet nga një kompjuter desktop. Për ta bërë këtë, shkoni në “Shërbimi celular” seksion dhe skanoni kodin QR. Shkurtorja e hyrjes do të mbetet automatikisht në desktopin tuaj.

Identifikimi

Kazinoja funksionon brenda standardeve të vendosura ndërkombëtare. Vetëm përdoruesit e rritur lejohen të luajnë. Për të kuptuar se kush e kaloi saktësisht regjistrimin në sit, shërbimi mbështetës kërkon një kopje të pasaportës ose dokument tjetër që vërteton identitetin e klientit.

Nëse imazhi nuk është i qartë, verifikimi konsiderohet i pa kaluar. Do t'ju kërkohet të ngarkoni kopje të faturave të shërbimeve ose të kaloni nëpër një video konferencë. Operatori punon brenda kuadrit të lojërave të përgjegjshme dhe gjithmonë verifikon llogarinë e lojtarit.

Për të verifikuar informacionin, do t'ju duhet të ngarkoni një kopje të pasaportës ose ID tuaj nën “Llogaria ime”. Kërko për “Dokumentet e mia” dhe shtoni informacionin. Informacioni i klientit është jo publik. Është i mbrojtur nga protokolli 3DS, e cila parandalon aksesin e paautorizuar në informacionin personal të një përdoruesi.

konkluzioni

Çdokush mund të marrë një hyrje në Play Regal. Në UK, qasja në sit është e mundur në një adresë alternative. Ne ju këshillojmë që të njiheni paraprakisht me rregullat e kazinosë për të kuptuar shkallën e përgjegjësisë për regjistrimin dhe verifikimin e të dhënave. Nga ana e saj, Regal Play është e përkushtuar të ofrojë përmbajtje cilësore, një lidhje e sigurt në internet dhe pagesa të garantuara të basteve.