Играј Регал Најава

Play Regal го потврдува својот статус како меѓународно онлајн казино секоја година. Комисијата за коцкање Курасао ја проверува содржината и, врз основа на мониторингот, ја обновува лиценцата за комерцијални услуги.

Со цел да учествувате во трансакции против казиното, треба да се регистрирате и да отворите најава за Play Regal. Ќе добиете пристап до обложување на која било забава, бонуси и промоции, како и управување со сметки.

Како да станете член на Play Regal: совети за почетниците гејмери

  • По анализата на активноста на казиното, добие пристап до сметката. Во Обединетото Кралство, треба да најдете алтернативна адреса на тековната врска во отворени извори или преку социјалните мрежи. Регистрацијата е можна само од една IP адреса.
  • Можете да играте со депозит од 10 ГБП. За да учествувате во бонус програмата, износот ќе биде 20 ГБП.
  • Прашалникот за членство е ист на мобилни и фиксни верзии. Упатствата за тоа како да го пополните прашалникот се достапни пред директно да креирате профил.
  • Проверете ги деталите за вашиот профил и зачувајте ги деталите за најавување на вашиот компјутер или мобилен телефон. Ако имате какви било прашања, контактирајте го тимот за поддршка преку онлајн разговор или е-пошта.
  • Бонусите може да се активираат во вашиот личен кабинет. Изберете ја понудата за добредојде за првите три депозити и согласете се да учествувате.
  • Обработката на податоците ќе се одвива автоматски откако ќе го потпишете формуларот.
  • Безбедносната служба на Play Regal работи деноноќно. За проблеми со пристапот, е-пошта support@playregal.com.

Мобилен пристап во Play Regal

Сега не се потребни апликации за репродукција 24/7. Само најавете се на мобилната страница на Play Regal! Преземањето содржина е моментално. На кој било уред (iOS или Android) ќе го добиете целиот опсег на услуги на операторот.

Нема посебни барања за мобилен телефон. За правилна работа потребно е верзијата на паметниот телефон да биде повисока од 9.0, и iPhone – повисоко од 5.0.

Светлосниот режим е достапен од десктоп компјутер. Да го направите ова, оди на “Мобилна услуга” дел и скенирајте го QR-кодот. Кратенката за пристап автоматски ќе остане на вашата работна површина.

Идентификација

Казиното работи во рамките на воспоставените меѓународни стандарди. Само возрасни корисници смеат да играат. Со цел да се разбере кој точно ја поминал регистрацијата на страницата, службата за поддршка бара копија од пасошот или друг документ со кој се докажува идентитетот на клиентот.

Ако сликата не е јасна, верификацијата се смета дека не е помината. Од вас ќе биде побарано да поставите копии од сметките за комунални услуги или да поминете низ видео конференција. Операторот работи во рамките на одговорното играње и секогаш ја потврдува сметката на играчот.

Со цел да се проверат информациите, ќе треба да поставите копија од вашиот пасош или лична карта под “Мојот акаунт”. Пребарај за “Мои документи” и додадете ги информациите. Информациите за клиентите не се јавни. Тој е заштитен со протоколот 3DS, што спречува неовластен пристап до личните информации на корисникот.

Заклучок

Секој може да добие најава за Play Regal. Во Обединетото Кралство, пристапот до страницата е можен на алтернативна адреса. Ве советуваме однапред да се запознаете со правилата на казиното за да го разберете степенот на одговорност за регистрација и проверка на податоците. Од своја страна, Regal Play е посветена да нуди квалитетна содржина, безбедна онлајн врска и гарантирани исплати на облози.