Faqja zyrtare 1xbet

Librashënuesi 1xbet u hap relativisht së fundmi – në 2007 viti, por në internet – në 2011 viti. Në një periudhë kaq të shkurtër, kompania është bërë një nga banorët më të suksesshëm dhe më të mëdhenj në botë.. Popullariteti karakterizohet nga një linjë e madhe e basteve sportive, shanse të larta dhe një ndërfaqe të rehatshme dhe të kuptueshme të burimit zyrtar të internetit. Ndër partnerët e markës janë kompani të tilla në shkallë të gjerë sportive, si Seria A Italiane dhe La Liga Spanjolle.

Faqja zyrtare

Uebfaqja zyrtare e kompanisë është e qartë dhe e arritshme: hija kryesore e dekorimit – e bardhë-blu. Navigimi i faqes i thjeshtuar, të gjitha sendet dhe seksionet e nevojshme janë në sy. Pjesa e sipërme e faqes është e mbushur me gjëra teknike, me ndihmën e të cilave përdoruesi vendos çështjet procedurale dhe kryen manipulime: është regjistruar, po autorizohet, përdor aplikacione dhe cilësimet e ndërfaqes.

Më poshtë janë seksionet sipas llojit të lojës:

 1. Bastet Sportive Drejtpërdrejt.
 2. Para ndeshje.
 3. Kazino.
 4. Promo.
 5. Lojërat.
 6. Lojëra televizive.

 

Ndërfaqja e faqes zyrtare të libralidhësit 1xbet.

 

Në anën e majtë është blloku i lojës, ku informacioni në lidhje me bastet e drejtpërdrejta është i disponueshëm. Seksioni Live përbëhet nga lojëra sportive, për të cilën mund të vini bast tani. Zona e punës e sitit ndodhet pak djathtas, këtu është profili personal 1xbet. Në fund të burimit ka informacion në lidhje me 1xbet dhe rregullat.

Gjithashtu, lojtari mund të zbulojë të dhëna rreth:

 • llojet e basteve,
 • kontaktet e zyrave,
 • aplikacione mobile,
 • opsionet e depozitimit dhe tërheqjes.

Faqja kryesore e kompanisë ka të gjitha informacionet që ju nevojiten, gjë që kërkohet nga përdoruesi në kohën e lojës.

 

Hyni në llogarinë tuaj personale 1xbet

Llogaria personale e lojtarit është gjithashtu e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë. Në të njëjtën kohë, ai ka të gjitha opsionet dhe aftësitë e nevojshme për menaxhimin e llogarisë, normat dhe llogarinë.

Të identifikohesh, lojtari mund të përdorë një nga metodat e propozuara:

 1. Hyrja themelore në profilin BC. Ky është opsioni më i njohur i hyrjes. Këtu duhet të specifikoni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin, të cilat fillimisht përpilohen nga lojtari pas regjistrimit. Për të shkuar në faqen tuaj, në një formë të veçantë duhet të specifikoni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Për më tepër, këto të dhëna mund të ruhen në veglën tuaj ose të regjistrohen. Kur hyni, lojtari mund të specifikojë e-mailin si emrin e përdoruesit, telefoni celular ose ID e llogarisë.
 2. Autorizimi përmes telefonit celular. Kur krijoni një profil, anëtari duhet të fusë një numër telefoni, e cila i është caktuar llogarisë. Nëse kërkohet autorizimi përmes një telefoni celular, lojtari duhet të tregojë numrin e tij në vijën e formës së reagimit, bashkangjitur në profil. Telefoni do të marrë një SMS me një kod hyrjeje një herë. Ky fjalëkalim është aktiv vetëm për një hyrje.. Në të ardhmen, pas ri-autorizimit, duhet të kërkoni një kod të ri një herë.
 3. Autorizimi i mediave sociale. Kur krijoni një profil, mund të caktoni një ose disa rrjete sociale në profilin tuaj. për shembull, Facebook, Cicëroj, Instagram. Për ta bërë këtë, duhet të specifikoni hyrjen dhe fjalëkalimin e profilit në rrjetin social. Pastaj bëhet një tranzicion automatik në profilin personal të zyrës.

  Hyni menunë në llogarinë tuaj personale në faqen e internetit 1xbet.

version celular

Çdo bast mund të shkarkojë falas versionin celular. Ky opsion ju lejon të përdorni çdo shërbim BC duke përdorur telefonin ose tabletën tuaj. 1Versioni celular xbet lejon:

 1. Shikoni çdo ndeshje të zgjedhur nga ju.
 2. Njoftohuni me orarin e turneut.
 3. Shihni listën e ngjarjeve.
 4. Monitoroni ndryshimet e shpejtësisë.
 5. Bast në çdo rezultat.
 6. Depozitoni para në llogari dhe tërhiqni fitimet.
 7. Përdorni stimuj, promovime dhe kode promovuese.
 8. Komunikoni me specialistë të mbështetjes teknike.

Arritja kryesore e punës së zhvilluesve të 1xbet dhe versionit celular konsiderohet si një lidhje e pandërprerë 24 orë në ditë. Asnjë anomali, nisjet, lidhje interneti ose gabime në kohën e aplikimit. Çdo bast do të bëhet dhe llogaritet sa më saktë që të jetë e mundur. Falë optimizimit të plotë të softuerit, vetë klienti i softuerit do të funksionojë në çdo pajisje, pavarësisht nga modeli.

Shkarkoni aplikacionin celular për iOS dhe Android

Zyra u përqendrua në aplikacionet mobile në punën e saj. Klientët mund të përdorin dy versione të softuerit celular, për pajisjet e bazuara në Android dhe IOS, me të njëjtën funksionalitet modern dhe të shpejtë. Aplikacioni celular nuk ndryshon nga versioni i plotë i burimit të internetit. Përdoruesit mund të kryejnë veprimet e tyre të zakonshme:

 1. Regjistroni një llogari në sit.
 2. Bëni një depozitë.
 3. Tërhiqni fonde.
 4. Shihni statistikat tuaja.
 5. Bëni baste sportive.

 

Aplikim zyrtar për smartphone tuaj nga 1xbet.

Softueri i klientit celular lejon përdoruesin, duke qenë kudo në botë, bëj një bast, dhe thjeshton këtë proces, sepse nuk kërkon një shfletues, dhe gjithçka që ju nevojitet për të luajtur është në një vend. Aplikacioni zyrtar për iPhone dhe Android mund të shkarkohet nga faqja zyrtare e internetit 1xbet. Përdoruesit nuk duhet të shqetësohen për sigurinë e tyre, pasi programi plotëson të gjitha kërkesat.

regjistrimi

Krijoni një profil në degën 1xbet – ky është hapi kryesor, sigurimi i përdoruesit me statusin e klientit. Regjistrimi përbëhet nga dy faza: krijimin e një profili dhe verifikimin pasues të informacionit personal të përdoruesit. Meqenëse zyra në shumicën e tregjeve operon ilegalisht, atëherë procesi i regjistrimit thjeshtësohet dhe nuk ka kërkesa të detyrueshme.

Ka katër metoda të regjistrimit në dispozicion të përdoruesit:

 1. Një klikim.
 2. Me numrin e telefonit celular.
 3. Me e-mail.
 4. Në rrjetet sociale.

Le të analizojmë të gjitha metodat në detaje:

Regjistrimi me email është opsioni më i gjatë dhe më i vështirë për krijimin e një profili, por menjëherë i jep lojtarit akses në funksionalitetin e faqes. Së pari ju duhet të specifikoni vendin, Rajon, qyteti, EMRI I PLOTE, monedha, e-mail dhe numrin e telefonit, dhe gjithashtu të hartojë një kod hyrjeje. Klikoni në butonin "Regjistrohuni". Një lidhje do të dërgohet në postën elektronike të specifikuar, e cila duhet të ndiqet për të përfunduar regjistrimin dhe verifikimin e përdoruesit. Pas kësaj ju mund të bëni një depozitë në bilancin e lojës dhe të vendosni baste.

Regjistrimi i shpejtë i llogarisë tuaj personale në 1 qaj – me i shpejti. Ajo i përshtatet atyre, i cili nuk dëshiron të humbasë kohë dhe dëshiron të fillojë bastin tani. Për, për të krijuar shpejt një llogari, zgjidhni metodën "Një klikim" në faqen e internetit të zyrës. Specifikoni vendin, monedhën dhe shënoni kutinë anti-spam. Kliko "Regjistrohu". Në dritaren që shfaqet, do të shfaqet numri i llogarisë, si dhe një kodkalim i gjeneruar automatikisht. Në të ardhmen, mund të ndryshoni fjalëkalimin tuaj në seksionin "Të dhëna personale".

Sistemi do të ofrojë të ruani numrin dhe kodin e hyrjes në pajisjen tuaj në formatin e skedarit ose imazhit ose t'i dërgoni këto informacione me email. Regjistrimi përfundon këtu – ju mund të plotësoni bilancin tuaj dhe të filloni bastet. Për të tërhequr fonde dhe për të marrë një shpërblim të mirëpritur, duhet të plotësoni informacionin personal në fushat e afishuara dhe të kaloni në verifikimin e profilit.

Krijoni një profil sipas numrit të telefonit

Plus kryesor i këtij opsioni – mbrojtje e profilit të lartë. Për të krijuar një llogari në 1xbet duke përdorur telefonin tuaj celular, zgjidhni këtë metodë pasi të klikoni në butonin "Regjistrohuni". Vendosni vendin tuaj dhe numrin tuaj të telefonit në kutinë "Numri i telefonit". Zgjidhni monedhën tuaj dhe mbrohuni nga postat e bezdisshme, dhe pastaj kliko në butonin "Regjistrohu". Vendosni numrin nga SMS në dritaren që shfaqet. Pas kësaj ju mund të ndryshoni kodin e hyrjes dhe të plotësoni të dhënat tuaja personale.

 

Regjistrimi në faqen e internetit të 1xbet – është e thjeshtë dhe e përshtatshme.

 

Krijimi i një profili përmes rrjeteve sociale

Për të krijuar një profil përmes rrjeteve sociale, klikoni në butonin Rrjetet sociale dhe mesazherët e çastit. Një dritare për zgjedhjen e një monedhe dhe një listë e rrjeteve sociale do të shfaqen më poshtë. Ju mund të regjistroheni përmes çdo rrjeti social., duke klikuar në butonin përkatës. Pas kësaj plotësoni fushat bosh, përndryshe në të ardhmen do të ketë vështirësi me tërheqjen e fondeve.

Regjistrim i përshtatshëm nga një celular

Për pronarët e telefonave inteligjentë dhe tabletëve, BC ofron aplikacione mobile për Android dhe iPhone, si dhe faqe mobile. Të gjitha versionet celularë kanë të njëjtën funksionalitet, si faqe desktop – këtu mund të regjistroni një llogari, bëni një depozitë dhe tërhiqni para, dhe gjithashtu bëni bast dhe shikoni transmetime të drejtpërdrejta.

Krijimi i një profili përmes aplikacionit

Mund ta shkarkoni aplikacionin për Android dhe iPhone nga burimi zyrtar i zyrës 1xbet. Aplikimet mund të shkarkohen në faqen zyrtare të zyrës falas. Për të regjistruar një profil përmes aplikacionit celular, klikoni në butonin "Regjistrohuni" në krye të ekranit. Kontrolloni njërën nga katër opsionet e regjistrimit, sipër, dhe ndiqni udhëzimet.

Krijimi i një profili përmes një faqe në internet

Krijimi i një profili në një libralidhës në një faqe mobile nuk ndryshon nga regjistrimi në një version desktop ose në një aplikacion celular. Ekziston edhe regjistrimi me një klikim., me e-mail, përmes rrjeteve sociale dhe sipas numrit të telefonit.

Procesi i verifikimit kryhet duke përdorur një thirrje video. Shpesh, shërbimi i sigurisë 1xbet mund t'i kërkojë përdoruesit të paraqesë pasaporta elektronike të kopjuara me një foto. Në kohën e verifikimit, kërkesat për foton duhet të plotësohen, të cilat duhet të jenë të ngjashme me ato, çfarë ka në banka kur lëshon karta.

 

Versione gjuhësore të faqes

Zyra mbulon një audiencë të madhe. Faqja mund të përdoret nga banorë të vendeve të ndryshme. Përveç versioneve ruse dhe angleze, ka shumë të tjerë. Banorët e Bjellorusisë mund ta përdorin sitin në gjuhën e tyre amtare, Kina, Letonia, Anglia, Greqia, Amerika, Italia, Gjermania, Norvegjia, Australi, Brazili dhe vendet e tjera. Zyra ofron gjithçka 52 versionet e burimeve në internet. Ju mund t'i shkruani shërbimit të mbështetjes në gjuhë të ndryshme. Nëse flisni rusisht, Anglisht ose gjuhë tjetër, atëherë nuk do të keni vështirësi në komunikim.

Paneli i gjuhës në faqen e internetit të libralidhësit 1xbet.

Monedhat e llogarisë

Kur regjistroni një llogari në një degë, mund të zgjidhni një nga ato 100 monedha, përfshirë kriptovalutat. Shpesh ndodh, që përdoruesit nxitojnë të zgjedhin një monedhë gjatë regjistrimit dhe duan të ndryshojnë zgjedhjen e tyre. Ka edhe arsye të tjera, p.sh., shkalla e konvertimit nuk është e përshtatshme, me të cilin bilanci i lojës plotësohet. Nëse papritmas vendosni të ndryshoni monedhën tuaj, shkruaj për të mbështetur, dhe ekspertët do të zgjidhin menjëherë çështjen tuaj.

 

Prania e seksioneve dhe aplikacioneve

1xbet është një burim i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë, zbukuruar në të bardhë dhe blu.

Të gjitha opsionet teknike janë të vendosura në krye të faqes kryesore, përmes së cilës secili përdorues mund të zgjedh sitin në përputhje me preferencat e veta. Fundi i faqes e bën përdoruesin të zgjedhë një nga seksionet:

 1. Bastet drejtpërdrejt.
 2. Prematci.
 3. Kazino virtuale.
 4. Promo.
 5. Makinat e fatit.
 6. Lojëra televizive.

Në anën e majtë të faqes është seksioni i lojës, ku mund të marr informacion në lidhje me normat aktuale. Seksioni Drejtpërdrejt përmban shumë ngjarje nga bota e sporteve, dhe klientët mund të vendosin menjëherë një bast. Ana e djathtë - zona e punës së përdoruesit, ku informacioni i llogarisë është i disponueshëm. Fundi i faqes - informacion në lidhje me zyrën dhe rregullat e bashkëpunimit, si dhe informacione rreth, cilat lloje të basteve mund të bëhen, si të kontaktoni përfaqësuesit e mbështetjes teknike ose të përdorni aplikacionin celular.

 

Llojet e basteve

Kompania 1xbet rregullisht kënaq klientët e saj me bastet dhe azhurnimet e përmbajtjes së lojës. Përveç singles ose shprehjes së zakonshme, këtu ju mund të bëni një multi-bast ose anti-ekspres.

Llojet e basteve, degë në dispozicion të klientëve 1xbet:

 1. Multi-bast - disa baste të shprehura dhe të vetme në të njëjtën kohë, të mbledhura në kombinim, optimale për secilin klient.
 2. Bast me kusht - shumë baste të pavarura nga njëra-tjetra. Pjesëmarrësi mund të marrë një çmim nga një ngjarje, dhe nga disa.
 3. Aniekspress është e kundërta e shprehjes së mirënjohur: përdoruesi do të marrë një çmim vetëm nëse, që të paktën një nga ngjarjet në bast të humbasë.
 4. Me fat është një lloj bastesh, kur zgjidhet, mund të përcaktohen më shumë se tre ngjarje.
 5. Shkalla e Specializuar e Patentave, i cili kombinon shumë trena të shprehur aktualë nga disa ngjarje në të njëjtën kohë.

 

 

Bonusi i depozitës së parë

Anëtarët e rinj të libralidhësve janë të ftuar të përfitojnë nga mundësia unike për të dyfishuar bilancin e tyre të lojërave, duke rimbushur llogarinë tuaj. Për të rimbushur llogarinë tuaj, do të duhet të ndiqni një seri hapash të thjeshtë:

 1. Regjistrohuni në faqen zyrtare të kompanisë.
 2. Plotësoni formularin, duke specifikuar informacionin përkatës.
 3. Shtoni para në bilancin e lojës.

Pikët e bonusit do të kreditohen automatikisht.

Mund ta përdorni këtë ofertë vetëm një herë. Për të tërhequr fonde në një kartë bankare, duhet të vendosni të gjithë shumën e pikëve pesë herë duke përdorur një shprehje.

 

Të gjitha shpërblimet dhe promovimet

Klientëve të zyrës ju ofrohet një gamë e gjerë promovimesh dhe shpërblimesh, më të njohurat prej të cilave janë:

 1. Bonuse të ri-depozitimit. Ata, i cili tashmë ka bërë bast, mund të marrë një shpërblim për rimbushjen e llogarisë së lojës për herë të dytë dhe të mëpasshme.
 2. E mërkurë - shumëzoni me dy. Importantshtë e rëndësishme të vendosni baste të hënën dhe të martën - vetëm në këtë kusht është e mundur të merrni pjesë në program. Shuma maksimale e shpërblimit përcaktohet nga zyra në mënyrë të pavarur.
 3. E premte me fat - madhësia e depozitës do të dyfishohet, me kusht, se fondet janë kredituar saktësisht të Premten. Pjesëmarrja në program është e mundur vetëm nëse, nëse klienti i zyrës nuk është pjesëmarrës në një promovim tjetër.
 4. Rimbursim VIP. Programi i besnikërisë për klientët e kompanisë parashikonte mundësinë e një rimbursimi të pjesshëm. Shuma e rimbursimit varet drejtpërdrejt nga niveli i klientit. Gjithsej në sit 8 nivelet, e para prej të cilave është bakri. Antshtë e rëndësishme t'i kushtohet vëmendje, që programi funksionon vetëm nëse, që depozita të bëhet përmes Royal Pay. Madhësia e kthimit të parave të gatshme ndryshon nga 5 te 11 %.
 5. Mundi libralidhësin. Klienti mund të marrë bonuse, duke luftuar me përfaqësuesit e ndërmarrjes.
 6. Beteja e Ekspertëve, ku çmimi kryesor është një makinë.

 

 

Përveç kësaj, klientët marrin bonuse individuale për ditëlindje, dhe gjithashtu mund të bëjë një ofertë paradhënie. Enoughshtë mjaft e vështirë për të kontrolluar shfaqjen e ofertave dhe promovimeve të reja, prandaj rekomandohet të regjistroheni në gazetën: të gjithë artikujt e rinj do të dërgohen me email, adresa e të cilit specifikohet gjatë regjistrimit.

Bookmaker 1xbet është një kompani aktive, e cila kërkon jo vetëm të tërheqë lojtarë të rinj, por edhe për të mbajtur përdoruesit tashmë me përvojë.

 

Rimbushja e depozitave

Banorët e vendeve të ndryshme mund të vendosin baste në faqen e internetit të libralidhësve, dhe për këtë arsye, më shumë se pesëdhjetë lloje të monedhave janë në dispozicion për transaksione financiare. Antshtë e rëndësishme t'i kushtohet vëmendje, që zgjedhja e monedhës të bëhet gjatë procesit të regjistrimit; do të jetë e pamundur të ndryshohet monedha në të ardhmen.

Ju mund ta rimbushni llogarinë tuaj në çdo monedhë, pa marrë parasysh atë, e cila u zgjodh fillimisht: sistemi do të kryejë automatikisht shndërrimin gjatë regjistrimit.

Ju mund të plotësoni llogarinë tuaj të lojrave në mënyra të ndryshme: secili përdorues mund të zgjedhë një metodë të përshtatshme depozite nga qindra të disponueshme. Lista varet nga vendi, ku jeton klienti.

Kartat bankare janë gjithmonë të njohura, sistemet e pagesave elektronike, rimbushje përmes një operatori celular, transfer i drejtpërdrejtë bankar.

 

 

Si të tërhiqni para nga 1xbet

Për të tërhequr para nga llogaria e lojrave të klientit, do të duhet të futeni në sistem dhe të zgjidhni skedën e duhur në llogarinë tuaj personale. Pas kësaj, përdoruesi do të ketë qasje në ato metoda, të cilat ai mund t’i përdorë për momentin.

Ju mund t'i transferoni paratë e fituara te:

 1. Kartë bankare.
 2. Kuletë në internet.
 3. Celular.
 4. Merr para.
 5. Përdorni banking online.

 

Edhe ata klientë mund të përdorin tërheqjen, të cilët marrin pjesë aktive në bast dhe lojëra, por nuk pranuan të kalojnë nëpër procedurën e regjistrimit.

 

Liçensë

Aktiviteti i zyrës është për shkak të pranisë së një licence të vlefshme, lëshuar nga qeveria e ishullit, e cila është në Karaibe.

 

Lajme 1xbet

Uebfaqja zyrtare e zyrës rregullisht boton lajmet e fundit dhe ngjarjet aktuale. Për të mbajtur krah për krah çdo gjë që ndodh, rekomandohet të regjistroheni në faqen e internetit dhe të regjistroheni në gazetën. Për ta bërë këtë, është e rëndësishme të jepni një adresë të vlefshme emaili. Zakonisht, përmbledhja e lajmeve publikon informacione rreth keqfunksionimeve të mundshme të sistemit ose ofertave të reja promovuese, përmes të cilit mund të merrni shpërblim shtesë.

 

FAQ

Si të vendosni një bast në 1xbet?

Për të vendosur bastin e parë, duhet të shkoni në faqen zyrtare të zyrës, regjistrohuni dhe bëni depozitimin e parë në llogarinë e lojrave.

Cilat janë shpërblimet?

Klientëve të zyrës ju ofrohet një gamë e gjerë e ofertave bonus: nga shpërblimi për rimbushjen e llogarisë gjatë regjistrimit në vizatimin e një makine. Uebfaqja e kompanisë publikon rregullisht ofertat aktuale.

Si të tërhiqni para nga një llogari?

Në mënyrë që të tërheqni para nga llogaria e lojrave, do t'ju duhet të zgjidhni opsionin më të mirë për sistemin e pagesave dhe të ndiqni me përpikëri hapat, përshkruar në udhëzimet në faqen e internetit të libralidhësve.

Si të hyni në 1xbet nga një kompjuter?

Për të hapur një llogari personale, do të duhet të shkoni në faqen zyrtare të zyrës. Antshtë e rëndësishme t'i kushtohet vëmendje, që mbajtësit e llogarive janë vetëm ata përdorues, të cilët janë regjistruar në sistem. Nëse përdoruesi ka vizituar faqen e parë, koha e hyrjes në zyrë do të jetë e kufizuar, si dhe listën e funksioneve, të cilat mund të përdoren. Nëse klienti është i regjistruar paraprakisht, mbetet vetëm të futni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin dhe të hyni në sit.

Qe do te thote: numri juaj i telefonit nuk u gjet në 1xbet?

Me një problem të tillë, sesi gabimi i gjetjes së një numri telefoni në sistemin 1xbet haset shpesh nga përdoruesit e shërbimit: dhe të porsaardhurit, dhe profesionistëve. Mesazhi tregon se, se nuk është e mundur të përdoren të gjitha shërbimet e zyrës në këtë kohë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për transaksionet financiare.

Përdorues, kush e pa mesazhin se, se numri i telefonit është i pasaktë, jashtë shërbimit ose nuk është gjetur, konsiderohet klient, e cila nuk është e verifikuar në sistem, që do të thotë, nuk ka të drejtë të përdorë opsione të caktuara deri atëherë, derisa të përfundojë procedurën.