Si të regjistrohemi në 1XBet

Për t'u bërë një anëtar i plotë i ekipit 1xbet, së pari duhet të regjistroheni, është shumë e thjeshtë për ta bërë, ka disa mënyra:

  1. Me një klikim
  2. Përmes rrjeteve sociale
  3. Përmes një numri të telefonit celular
  4. Përmes rrjeteve sociale: VKontakte, Odnoklassniki, Telegram, Yandex, Mail.ru.

Duke hyrë në një nga këto metoda, lojtarët marrin qasje në të gjitha funksionet dhe burimet e zyrës së libralidhësve. Një përdorues i cili është regjistruar në zyrë merr një llogari loje, e cila është e njëjtë për sitin dhe për aplikacionet mobile.

Ju lutemi vini re se metoda e një klikimi është vetëm një mundësi për të njohur zyrën, zbuloni shanset, si jeton libralidhësi etj, por kjo metodë nuk është e plotë. Kur regjistroheni në këtë mënyrë, zyra gjeneron një fjalëkalim dhe hyrje për ju personalisht, por do t'ju duhet t'i ndryshoni ato për një siguri më të madhe.

 

Plus dhe minuset e të gjitha metodave të regjistrimit

Të gjitha metodat e regjistrimit kanë avantazhe dhe disavantazhe, përkatësisht:

Metodat e regjistrimit Përshkrim Pluset Minuset
Në 1 kliko Ky proces regjistrimi është më i shpejti. Isshtë i përshtatshëm për ata që duan të fillojnë bastet sa më shpejt të jetë e mundur, por më shpesh përdoret për tu njohur me zyrën. Mënyra më e shpejtë për tu identifikuar në sit Metoda nuk është e plotë dhe duke hyrë nuk do të jeni në gjendje të vini bast dhe të luani lojërat e zyrës.
Përmes një adrese emaili Mënyra është e plotë dhe e regjistruar ju mund të bëni bast dhe të luani kazino në internet dhe lotari. Metoda është e gjatë dhe lojtarët do të duhet të plotësojnë formularin e plotë të regjistrimit
Përmes një numri të telefonit celular Avantazhi kryesor i kësaj metode është siguria më e madhe e llogarisë. Të regjistroheni në 1xbet duke përdorur një celular, zgjidhni këtë mundësi pasi të keni shtypur “regjistrohem” butoni Niveli i lartë i sigurisë
Përmes rrjeteve sociale Ju mund të regjistroheni në cilindo nga rrjetet sociale të listuara më sipër duke klikuar në butonin e duhur. Nëse pas kësaj ka fusha boshe, është më mirë t'i plotësoni ato tani. Përndryshe, mund të jetë e vështirë të tërhiqen fondet e marra. Kur hyni në sit, nuk do të keni nevojë të futni fjalëkalimin tuaj dhe të identifikoheni

 

Cila mënyrë për të zgjedhur

Të gjitha metodat e regjistrimit në zyrë janë pothuajse të njëjta, ata duhet të fusin të njëjtin informacion:

 1. Adresa e emailit
 2. Numri i telefonit
 3. Emrin
 4. Zgjidhni vendin
 5. Zgjidhni qytetin
 6. Zgjidhni rajonin

Por mënyra më e shpejtë për t'u regjistruar në 1 kliko, nuk është i plotë, nuk do të jeni në gjendje të vini bast derisa të plotësoni të gjithë formularin e regjistrimit.

Nëse dëshironi të vini bast në zyrë dhe të bëheni anëtar, atëherë zgjidhni njërën nga këto tre mënyra:

 1. Rrjete sociale
 2. Email
 3. Numrin e telefonit celular

 

Çfarë dokumentesh nevojiten për regjistrim

Zyra nuk kërkon ndonjë dokument për autorizim, ju duhet vetëm një numër aktiv telefoni dhe një adresë e vlefshme e-mail.

Zyra nuk kërkon pasaportë, patentë shoferi ose dokumente të tjera identiteti. E vetmja kërkesë është që kur depozitoni dhe tërheqni fonde nga llogaria e lojrave në një kartë bankare, llogaria bankare duhet t'i regjistrohet lojtarit.

Pas regjistrimit të plotë, lojtarit i caktohet një numër individual (ID) me të cilin lojtari mund të futë llogarinë e tij personale, por kjo nuk është mënyra e vetme, pasi mund të futni gjatë hyrjes në terren dhe të dhëna të tjera, përkatësisht:

 1. ID
 2. Numri i telefonit
 3. Adresa e emailit
 4. Hyrja në rrjetin social

E gjitha varet nga mënyra se si jeni regjistruar në faqen zyrtare.

Si të regjistroheni përmes aplikacionit

Aplikacioni celular do t'i ndihmojë lojtarët të thjeshtojnë detyrën e regjistrimit, këtu janë të gjitha mënyrat e njëjta si në faqen zyrtare. Për t'u identifikuar duhet së pari të shkarkoni aplikacionin, lidhjet për të janë në faqen zyrtare të zyrës, programi është i disponueshëm si në Android ashtu edhe në iOS.
E tëra që ju nevojitet për të shkarkuar dhe instaluar është të keni hapësirë ​​të lirë në pajisjen tuaj. Kështu që, për të autorizuar në zyrë duhet të ndiqni udhëzimet e radhës:

 1. Hapni aplikacionin në pajisjen tuaj celular
 2. Klikoni në butonin e gjelbër të regjistrimit
 3. Zgjidhni mënyrën e regjistrimit
 4. Plotësoni të gjitha fushat e ofruara nga libralidhësi
 5. Vendosni një kod promovimi nëse keni një të tillë
 6. Klikoni në butonin e regjistrimit

Pas kalimit të të gjitha këtyre pikave, ju do të bëheni një anëtar i plotë i ekipit 1xbet.

Aplikacioni celular u lejon lojtarëve të zbulojnë të gjitha lajmet në lidhje me zyrën me njoftime shtytëse, të cilat mund të aktivizohen përmes cilësimeve. Përveç kësaj, do të jeni në gjendje të merrni pjesë në bonuse dhe programe promovuese.

Për më shumë siguri, zyra ofron disa hapa të thjeshtë:

 1. Ndrysho fjalëkalimin çdo 3 muaj
 2. Lidhni numrin tuaj të vlefshëm të telefonit celular në llogarinë tuaj
 3. Vendosni vërtetimin me dy faktorë
 4. Specifikoni një pyetje provë dhe dilni me një përgjigje që vetëm ju do ta dini
 5. Aktivizoni autorizimin përmes postës elektronike