Aplikacioni celular 1XBet

Kompania e basteve 1xbet u ofron përdoruesve të tyre jo vetëm bast nga faqja zyrtare, por edhe me aplikacione që mund të instalohen:

 1. Telefonat celularë të bazuar në Android
 2. Në iPhone
 3. Në kompjuter

Përveç kësaj, të gjitha lidhjet për të shkarkuar programet janë në faqen zyrtare të internetit të zyrës së libralidhësve, ku mund të shkarkohen dhe instalohen pa ndonjë problem.

 

Përparësitë e programit Disavantazhet e programit
Hyrja e pandërprerë në sit Bastet në sporte jopopullore pothuajse mungojnë.
Nuk ka lidhje në kompjuter
Shikoni transmetimin në internet
Shanset më të larta
Skedat dhe koeficientët ngarkohen në një moment

 

Si ta instaloni aplikacionin në android

Gjithnjë e më shumë lojtarë po kalojnë nga versioni PC në versionin celular sepse është shumë më i rehatshëm.

Ju mund ta shkarkoni aplikacionin falas dhe në mënyrë të sigurt nga faqja zyrtare e internetit. Për të instaluar aplikacionin 1xbet në Android, ndiqni hapat e thjeshtë më poshtë:

 1. Nga pajisja juaj mobile, shkoni në faqen zyrtare të zyrës së libralidhësve.
 2. Klikoni në lidhjen që do t'ju drejtojë të shkarkoni aplikacionin Android
 3. Skedari APK fillon të ngarkohet, prisni rreth 30 sekonda.
 4. Klikoni mbi të dhe konfirmoni shkarkimin e skedarit.

Kur ikona shfaqet në ekranin kryesor të telefonit tuaj, aplikacioni është gati për t'u përdorur.

Ju lutem vini re se nuk ka asnjë aplikacion për Android në shërbimet zyrtare të Google play. Programi mund të shkarkohet vetëm nga faqja zyrtare 1xbet. mos e shkarkoni aplikacionin nga hyrja e drejtpërdrejtë në Internet, mund të merrni një virus në telefonin tuaj, instaloni programe vetëm nga burime të besueshme.

Shkarkoni 1xbet për iPhone

Për të shkarkuar programin në iPhone është shumë më e lehtë sesa në android, sepse mund të shkarkohet nga App Store zyrtar. Për ta bërë këtë, thjesht klikoni në ikonën e lupës në menunë e kërkimit dhe pastaj shtypni pyetjen 1xbet. Aplikacioni i parë që do të shfaqet është ai që na duhet. Klikoni në butonin e shkarkimit dhe prisni që programi të shkarkohet dhe ikona 1xbet do të shfaqet në “Shtëpi” ekran.

Programi në iPhone tuaj mund të instalohet me faqen zyrtare, për këtë ju duhet të kaloni përmes telefonit celular në faqen 1xbet dhe të shkarkoni programin duke klikuar në linkun.

Përveç aplikacioneve në celular, programin mund ta instaloni edhe në kompjuter ose laptop, aplikacioni mbështet versionin: Dritaret 7.8, 8.1, 10 dhe mbështet IOS. Përdorimi i programit, ju mund të keni qasje të plotë 24 orë në ditë në linjat dhe lojërat.

Cilat pajisje mbështesin aplikacionin

Në mënyrë që të shkarkoni programin nuk ka nevojë të instaloni azhurnimin më të fundit të softuerit, për të instaluar hapësirë ​​të mjaftueshme të lirë, dhe nuk ka nevojë për shumë:

 1. Për android – 18 MB
 2. Për iPhone – 21 MB

Ndonjëherë programet mund të mos funksionojnë, kjo ndodh shumë rrallë, por akoma, aplikacioni mund të jetë i padisponueshëm për arsyet e ardhshme:

 1. Aplikacioni, si faqja zyrtare , ka nevojë për një azhurnim të planifikuar, për të cilat 1xbet njofton paraprakisht lojtarët në formën e një mesazhi. Nëse nuk e keni parë paralajmërimin, përpiquni të hyni në kabinetin tuaj personal përmes versionit kompjuterik të faqes, nëse keni arritur të hyni, atëherë aplikacioni thjesht po azhurnohet nga zhvilluesit.
 2. Disa përdorues përdorin baste të padrejta, pirunët, të cilën libralidhësi i ka mësuar të llogarisë dhe bllokojë llogaritë. Ndoshta kjo është arsyeja pse nuk mund të hyni në kabinetin tuaj personal. Arsyeja e bllokimit të llogarisë mund të jetë edhe gabimi i moderatorit 1xbet, në këtë rast do të duhet të kontaktoni shërbimin mbështetës të zyrës së libralidhësve.

Nëse asnjë nga arsyet e përshkruara më sipër nuk përshtatet me situatën tuaj, menjëherë kontaktoni ndihmën e klientit dhe shpjegoni problemin tuaj në detaje në një letër të cilës duhet t'i bashkëngjitni pamje nga ekrani për të provuar pafajësinë tuaj, përgjigja duhet të vijë brenda 3 ditët e kërkesës. Bllokuesi mund të kërkojë informacione për pasaportën, siç përcaktohet në rregullat e kompanisë.

Udhezime Instalimi

Në mënyrë që të instaloni programin, duhet të ndiqni një udhëzim të thjeshtë:

 1. Vizitoni faqen zyrtare të libralidhësit 1xbet
 2. Në shiritin e sipërm të menusë, klikoni në ikonën android
 3. Tjetra, filloni të shkarkoni skedarin apk (vini re se nuk po shkarkoni një aplikacion, por vetëm arkivi i saj)
 4. Tjetra, prisni që skedari të shkarkohet
 5. Për të instaluar aplikacionin duhet të klikoni mbi të dhe të konfirmoni instalimin
 6. Prisni derisa programi të instalohet dhe ikona 1xbet të shfaqet në ekranin e telefonit tuaj celular

 

Si të vini bast në një aplikacion celular

Për të bërë një bast përmes aplikacionit celular, duhet të regjistroheni dhe depozitoni të paktën 50 rubla. Për të bërë një bast të suksesshëm:

 1. Së pari lexoni rreshtin
 2. Vendosni se në cilin sport dëshironi të vini bast.
 3. Zgjidhni një ndeshje, është më mirë të zgjidhni skuadra që i njihni.
 4. Atëherë ju duhet të zgjidhni rezultatin, ato janë si më poshtë: P1 – fitorja e ekipit të parë, P2 – fitorja e ekipit të dytë, X – barazim.
 5. Të studiohen koeficientët
 6. Pasi të mësoheni, eksperimentoni me rezultatet, totalet dhe handikapet.

Në aplikacion gjithashtu keni qasje në të gjitha llojet e basteve, rezultatet dhe shanset, si në faqen zyrtare.

Mund ta konfiguroni vetë aplikacionin, dhe aktivizoni njoftimin vetëm për ato sporte që ju interesojnë, mund të futni dhe tërheqni fonde përmes aplikacionit tuaj celular, mund ta konfiguroni aplikacionin në ekranin iOS, dhe nëse është diçka urgjente, aplikacioni do t'ju lajmërojë automatikisht. Për lojtarët që kanë një telefon me gjurmë gishtash ose me ID të fytyrës, ju mund ta vendosni hyrjen në aplikacion pa një emër përdoruesi dhe fjalëkalim.