Како да се регистрирате во 1XBet

За да станете полноправен член на тимот 1xbet, прво треба да се регистрирате, тоа е многу едноставно да се направи, има неколку начини:

  1. Со еден клик
  2. Преку социјалните мрежи
  3. Преку број на мобилен телефон
  4. Преку социјалните мрежи: VKontakte, Однокласници, Телеграма, Yandex, Mail.ru.

Со најавување со еден од овие методи, играчите добиваат пристап до сите функции и ресурси на канцеларијата на букмејкерот. Корисникот кој се регистрирал во канцеларијата добива сметка за игра, што е исто за страницата и за мобилните апликации.

Имајте предвид дека методот со еден клик е само опција за запознавање со канцеларијата, дознајте ги шансите, како живее кладилницата и слично, но овој метод не е полноправен. Кога ќе се регистрирате на овој начин, канцеларијата генерира лозинка и најавување за вас лично, но ќе треба да ги промените за поголема безбедност.

 

Плус и минус од сите методи на регистрација

Сите методи на регистрација имаат предности и недостатоци, имено:

Методи на регистрација Опис Плусите Минуси
Во 1 кликнете Овој процес на регистрација е најбрз. Погоден е за оние кои сакаат да започнат со обложување што е можно поскоро, но најчесто се користи за запознавање со канцеларијата. Најбрзиот начин да се најавите на страницата Методот не е комплетен и со логирање нема да можете да се обложувате и да ги играте игрите на канцеларијата.
Преку адреса за е-пошта Начинот е комплетен и регистриран, можете да правите облози и да играте онлајн казина и наградни игри. Методот е долг и играчите ќе треба да го пополнат целосниот формулар за регистрација
Преку број на мобилен телефон Главната предност на овој метод е поголема безбедност на сметката. За да се регистрирате на 1xbet користејќи мобилен телефон, изберете ја оваа опција откако ќе притиснете на “регистрираат” копче Високо ниво на безбедност
Преку социјалните мрежи Можете да се регистрирате на која било од социјалните мрежи наведени погоре со кликнување на соодветното копче. Ако после тоа има празни полиња, подобро е да ги пополните сега. Во спротивно, може да биде тешко да се повлечат примените средства. Кога се најавувате на страницата, нема да треба да ја внесувате вашата лозинка и да се најавите

 

Кој начин да се избере

Сите методи на регистрација во канцеларијата се речиси исти, треба да ги внесат истите информации:

 1. И-мејл адреса
 2. Телефонски број
 3. Име
 4. Изберете земја
 5. Изберете град
 6. Изберете регион

Но, најбрзиот начин да се регистрирате 1 кликнете, не е целосна, нема да можете да се обложувате додека не го пополните целиот формулар за регистрација.

Ако сакате да се обложите во канцеларија и да станете член, потоа изберете еден од овие три начини:

 1. Социјалните мрежи
 2. Е-пошта
 3. Мобилен телефонски број

 

Кои документи се потребни за регистрација

Канцеларијата не бара никакви документи за овластување, потребен ви е само активен телефонски број и валидна адреса за е-пошта.

Канцеларијата не бара пасош, возачка дозвола или други лични документи. Единствениот услов е при депонирање и повлекување средства од сметката за игри на банкарска картичка, банкарската сметка мора да биде регистрирана на играчот.

По целосна регистрација, на играчот му е доделен индивидуален број (Лична карта) со кој играчот може да влезе во неговата лична сметка, но ова не е единствениот начин, како што можете да внесете при логирање во полето и други податоци, имено:

 1. Лична карта
 2. Телефонски број
 3. И-мејл адреса
 4. Најава за социјална мрежа

Сè зависи од тоа како сте се регистрирале на официјалната страница.

Како да се регистрирате преку апликацијата

Мобилната апликација ќе им помогне на играчите да ја поедностават задачата за регистрација, тука се сите исти начини како на официјалната страница. За да се најавите, прво мора да ја преземете апликацијата, линковите до него се на официјалната веб-страница на канцеларијата, програмата е достапна и на Android и на iOS.
Сè што треба да преземете и инсталирате е да имате слободен простор на вашиот уред. Значи, за овластување во канцеларијата треба да ги следите следните инструкции:

 1. Отворете ја апликацијата на вашиот мобилен уред
 2. Кликнете на зеленото копче за регистрација
 3. Изберете како да се регистрирате
 4. Пополнете ги сите полиња понудени од букмејкерот
 5. Внесете промотивен код ако го имате
 6. Кликнете на копчето Регистрирај се

Откако ќе ги поминете сите овие точки, ќе станете полноправен член на тимот на 1xbet.

Мобилната апликација им овозможува на играчите да ги дознаат сите новости за канцеларијата со притисни известувања, што може да се овозможи преку поставките. Покрај тоа, ќе можете да учествувате во бонуси и промотивни програми.

За поголема безбедност, канцеларијата нуди неколку едноставни чекори:

 1. Променете ја лозинката секој 3 месеци
 2. Поврзете го вашиот валиден број на мобилен телефон со вашата сметка
 3. Поставете двофакторна автентикација
 4. Наведете тест прашање и дојди до одговор што само вие ќе го знаете
 5. Активирајте го овластувањето преку е-пошта