Како да креирате сметка на 1win

За да креирате сметка на 1победи, следете ги овие чекори:

 1. Одете на официјалната веб-страница 1win: Отворете го вашиот веб-прелистувач и внесете ја адресата на официјалната веб-страница 1win во лентата за адреси. Проверете дали користите официјален и безбеден извор.
 2. Кликнете “Регистрирај се” или “Пријавете се”: Вообичаено, ќе најдете а “Регистрирај се” или “Пријавете се” копче на почетната страница на веб-локацијата. Кликнете на неа.
 3. Пополнете го формуларот за регистрација: Ќе биде побарано да пополните формулар за регистрација со лични податоци. Оваа информација може да го содржи вашето име, презиме, Дата на раѓање, и-мејл адреса, и телефонски број.
 4. Дојдете со корисничко име и лозинка: Изберете единствено корисничко име и силна лозинка за вашата сметка. Имајте ги на ум упатствата за креирање безбедни лозинки, користете големи и мали букви, броеви и специјални знаци.
 5. Потврдете ја вашата регистрација: Откако ќе ги пополните сите задолжителни полиња и ќе креирате корисничко име и лозинка, кликнете на “Регистрирај се” или “Креирај сметка” копче.
 6. Потврдете ја вашата сметка: Во некои случаи, 1Win може да бара од вас да ја потврдите вашата сметка со испраќање е-пошта со инструкции или СМС-код за да го потврдите вашиот телефонски број. Следете ги упатствата за да ја завршите регистрацијата.
 7. Најавете се на вашата сметка: По успешната регистрација, најавете се на вашата сметка користејќи го вашето корисничко име и лозинка.
 8. Поставете дополнителни поставки: Откако ќе се најавите на вашата сметка, можете да го прилагодите вашиот профил, додадете фотографија и дајте дополнителни информации.

Откако ќе се создаде вашата сметка, ќе бидете подготвени да ставате облози и да користите други функции обезбедени од 1win. Не заборавајте да се запознаете со условите и условите на обложувалницата, како и нивоата на безбедност и одговорно коцкање.

Како да се најавите на 1win

За да се најавите на вашата лична сметка на веб-страницата 1win, следете ги чекорите подолу:

 1. Отворете ја официјалната веб-страница 1win: Внесете ја адресата на официјалната веб-страница 1win во лентата за адреси на вашиот веб-прелистувач. Проверете дали користите официјален и безбеден извор.
 2. Кликнете “Логирај Се” или “Најави се”: Вообичаено, ќе најдете а “Логирај Се” или “Најави се” копче на почетната страница на веб-локацијата. Кликнете на неа.
 3. Внесете го вашето корисничко име и лозинка: Ќе биде побарано да ги внесете вашето корисничко име и лозинка што сте ги навеле кога сте се регистрирале.
 4. Кликнете на “Најави се” или “Логирај Се”: Откако ќе ги внесете вашето корисничко име и лозинка, кликнете на “Најави се” или “Логирај Се” копче.
 5. Пристап до вашата лична сметка: По успешното најавување, ќе бидете пренасочени на вашата лична сметка каде што можете да управувате со вашата сметка, поставете облози, надополнете ја вашата сметка и погледнете ја историјата на вашата игра.
 6. Одјавете се од вашата сметка: По завршувањето на сесијата на вашата сметка, не заборавајте да кликнете на “Одјавување” или “Одјави се” копче за да се осигура безбедноста на вашата сметка.

Ако ја заборавите лозинката или најавувањето, обично постои опција да го вратите пристапот до вашата сметка следејќи ги упатствата на страницата за најавување. Ако имате проблеми со пристапот до вашата сметка, ве молиме контактирајте со поддршката на 1win за помош.